Høreapparater af den bedste kvalitet

Høreapparater af den bedste kvalitet

Siemens’ høreapparater er de bedste på markedet. Vi har mange forskellige slags; store og små, nogle der sidder i øret og bag øret, og vi har helt sikkert også ét, der passer til netop dit høreproblem. Hvert enkelt høreapparat er selvfølgelig tilpasset, så det passer til hørenedsættelsen. Det er også muligt at få taget aftryk af øret på en høreklinik, og dermed kan høreapparatet komme til at passe til dit øres størrelse. Vores apparater er alle sammen af en meget god kvalitet, for det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas.

 

Et høreapparat efter din smag

Her hos Siemens går vi meget op i, at der er et høreapparat til enhver smag. Vi mener nemlig, at alle med høreproblemer skal have chancen for at få en god løsning og dermed den bedst mulige hørelse. Siemens arbejder hele tiden på at udvikle vores høreapparater, og i samarbejde med audiologiske eksperter forbedres høreapparaterne, så de altid er de nyeste og bedste, du kan få inden for branchen.

 

I- og bag-øret høreapparater

Der er to grundlæggende slags høreapparater; i-øret og bag-øret.

Høreapparatet i øret er én enhed, som består af en mikrofon, en forstærker og en telefon. Det er placeret enten i det ydre øre eller øregangen. Der findes tre slags; et ”in the ear,” et ”in the canal” og et ”completely in the canal.” Jo flere funktioner, der er i et høreapparat, jo større bliver det, og jo mere udfylder det øret. Størrelsen afhænger desuden selvfølgelig også af ørets størrelse. Farven matcher dog hudfarven, så apparatet dermed bliver så diskret som muligt. Disse apparater bruges til lette og moderate hørenedsættelser.

 

Høreapparatet bag øret består af to dele; selve apparatet bag ved øret samt en lille lydslange, der fører lyden ned til en øreprop i øregangen og ind til trommehinden. Lydslangen er gennemsigtig, igen for at apparatet er så diskret som muligt. Disse høreapparater anvendes til kraftige hørenedsættelser og til personer, der har behov for justerbarhed af lyden. Det er den dag i dag også muligt at få et høreapparat til børn samt spædbørn.

 

Det kan virke uoverskueligt at finde det korrekte apparat, men du kan altid få hjælp fra din høreklinik samt os her hos Siemens.
RETUR TIL FORSIDE

footer

Du er her:

Klassisk websted

  • © Siemens Høreapparater A/S 2001 - 2012

  • All Rights Reserved |
  • Imprint