Høreklinikker udfører en grundig undersøgelse af din hørelse

Høreklinikker udfører en grundig undersøgelse af din hørelse

Dårlig hørelse kan være til stort besvær i din dagligdag. Det bliver sværere at kommunikere med andre mennesker, og det generer dem, du taler med, og ikke mindst dig selv. Har du mistanke om et høreproblem og har høreklinikker i tankerne? Kontakt først din egen læge, som vil vurdere din hørelse. Han kan henvise dig til en høreklinik, hvis du har brug for det. Høreklinikken laver en grundig undersøgelse af din hørelse, hvor der laves et audiogram, som viser resultatet af din høretest. Herefter vil der blive bedømt, om et høreapparat kan være løsningen på dit høreproblem.

 

En høreklinik giver dig netop det høreapparat, du har brug for

Det audiogram, du har fået, bruges som grundlag for en korrekt indstilling af dit høreapparat, så dit høreproblem løses bedst muligt. Det er også muligt at få taget aftryk af øret på en høreklinik, så dit høreapparat kommer til at passe til netop dit øre. Fremtidige tilpasninger af dit høreapparat finder også sted på udvalgte offentlige høreklinikker eller mod betaling hos private klinikker.

 

Den bedste måde at hjælpe dig med din hørelse på er ved et godt samarbejde mellem høreklinik og producenten af høreapparater. Det vigtigste i vores samarbejde er grundige gennemgange af vores høreapparater samt god kommunikation. Vi har kontakt til klinikker i hele Danmark, og mange af dem vælger høreapparater fra Siemens. Det er muligt at få tilskud til et høreapparat, men det kan du kun få, hvis du har fået foretaget en godkendt undersøgelse på enten en offentlig eller privat klinik, der laver høretests.

 

Gratis høreapparater gennem en høreklinik

Der er forskellige muligheder for at få et høreapparat gennem en høreklinik. Du bestemmer selv, om du vil behandles og få høreapparatet gratis fra de offentlige høreklinikker, eller om du vil have tilskud til at købe høreapparatet hos en godkendt privat klinik eller direkte fra Siemens. Det er muligt at benytte en privat klinik eller købe høreapparatet selv uden egenbetaling, hvis du har fået et tilskud.

 

Det kan virke uoverskueligt at gå til lægen, finde en klinik, der laver høretests, samt at købe det rigtige høreapparat, men der er altid hjælp at hente. Din læge og klinikken hjælper dig igennem hele processen, og du er også altid velkommen til at kontakte Siemens for at få hjælp!RETUR TIL FORSIDE

footer

Du er her:

Klassisk websted

  • © Siemens Høreapparater A/S 2001 - 2012

  • All Rights Reserved |
  • Imprint